Веганска майонеза

Дата: 30.03.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 мл олио от гроздови семки
80 мл вода от консерва нахут
1 с. л. бял винен оцет
1 с. л. мека горчица
1 ч. л. захар
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Веганска майонезаОколо 80 мл от вода от консерва нахут се смесват с олиото, горчицата, оцета, захарта и солта.
2
Веганска майонеза 2Пасира се, докато се получи еднородна смес. Прехвърля се в бурканче. Съхранява се в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (8)
8.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2020
Любима!!!
7.
Изпрати
лично съобщение

22.01.2020
Великолепна
6.
Изпрати
лично съобщение

09.01.2020
Консистенцията е малко по -рядка от на нормалната майонеза, или на мен не ми се получи.
5.
Изпрати
лично съобщение

15.10.2019
Здравейте, Мелодиан! Майонезата се съхранява в хладилник - 5 дни, до седмица.
4.
Изпрати
лично съобщение

13.10.2019
Каква трайност има така приготвената майонеза?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


даки се регистрира в сайта.
Linkery се регистрира в сайта.
Галина Липчева се регистрира в сайта.
MimolinaG се регистрира в сайта.
Mlakni Bechovek се регистрира в сайта.
Малина публикува рецептата Багети по френски
Даниела Китева се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Katja Männing се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта