Веганска майонеза

Дата: 30.03.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 мл олио от гроздови семки
80 мл вода от консерва нахут
1 с. л. бял винен оцет
1 с. л. мека горчица
1 ч. л. захар
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Веганска майонезаОколо 80 мл от вода от консерва нахут се смесват с олиото, горчицата, оцета, захарта и солта.
2
Веганска майонеза 2Пасира се, докато се получи еднородна смес. Прехвърля се в бурканче. Съхранява се в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

15.10.2019
Здравейте, Мелодиан! Майонезата се съхранява в хладилник - 5 дни, до седмица.
4.
Изпрати
лично съобщение

13.10.2019
Каква трайност има така приготвената майонеза?
3.
Изпрати
лично съобщение

28.01.2018
Страхотна майонеза се получи! Аз замених белия оцет с лимонов сок. Наподобява ми вкуса на сос тартар!
2.
Изпрати
лично съобщение

07.09.2017
Красимир, може да използваш олио или зехтин.
1.
Изпрати
лично съобщение

01.09.2017
Олиото от гроздови семки може ли да се замени с друга мазнина?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Jorj Lubenov коментира рецептата Салата „Лионез“
Антония коментира рецептата Печен карфиол
Антония коментира рецептата Ризото с печени чушки
Антония коментира рецептата Таратор по селски
Пони 85 се регистрира в сайта.
nina публикува рецептата Кокосова торта с ягоди и банани
nina публикува рецептата крем Сабайон
Ралица Йорданова се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Ризото с аспержи
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта