Портокалов чийзкейк
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 14.03.2018 Направих ги и единствено времето за печене при мен беше двойно, към 3часа и на по-ниска температура. Гарнирах със стрък мента. Красота и страхотен вкус
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2018 Ани, с нищо. Кремотартарът действа като стабилизатор на белтъците и те запазват в по- голяма степен формата си по време на печене. Някои готвачи го заменят с бакпулвер. Може да го пропуснеш.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2018 Здравейте,с какво мога да заместя кремотартар?
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...