Алфахорес
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2018 Направих ги и единствено времето за печене при мен беше двойно, към 3часа и на по-ниска температура. Гарнирах със стрък мента. Красота и страхотен вкус
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2018 Ани, с нищо. Кремотартарът действа като стабилизатор на белтъците и те запазват в по- голяма степен формата си по време на печене. Някои готвачи го заменят с бакпулвер. Може да го пропуснеш.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2018 Здравейте,с какво мога да заместя кремотартар?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...