Яхния от пиле, манатарки и „Пармезан”

Дата: 09.06.2010
Източник: Бон Апети
Яхния от пиле, манатарки и „Пармезан”
 
Необходими продукти:
800 г пилешко филе
600 г манатарки
50 г краве масло
50 мл зехтин
1 глава лук
1/4 връзка магданоз
1 кубче пилешки бульон
50 мл бяло вино
50 г „Пармезан” на люспи
 

Начин на приготвяне:
1
Филето се реже на кубчета, манатарките – на четири, а лукът – наситно.
2
В загрят тиган се сипват зехтинът и маслото и филето и лукът се запържват за около 4–5 минути. Сипва се виното и ястието се оставя да се задуши.
3
Добавят се манатарките и се запържват 3–4 минути. Сипва се бульонът, разтворен в 150 мл вода. Когато течността се изпари, се добавя накълцаният магданоз.
4
Ястието се сервира, покрито с люспи „Пармезан”. Може да се украси с червен лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


149 ДУШИ ОНЛАЙН
Преслава Балчева се регистрира в сайта.
Даниел Попов се регистрира в сайта.
Anelia Cenkova се регистрира в сайта.
ilovacat коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ilovacat се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Чийзкейк брауни
Петър Райков се регистрира в сайта.
Kricia се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Зеленчукова супа 322
Таня Стоянова се регистрира в сайта.
Сашка Димова се регистрира в сайта.
Natalia Miteva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта