Патица със сос от манатарки и крехки зеленчукови жулиени с маслинов аромат
Лора и Стоян
![]() |
80 мл горещо силно кафе 40 мл ирландско уиски 1 ч. л. кафява захар 30 мл разбита сметана |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2014 Невероятно е,идеално е за следобед заедно с няколко сладки
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...