Постни лозови сарми
Лора и Стоян
![]() |
1 кг патешко филе 400 г манатарки 50 мл бяло вино 3–4 стръка магданоз 1 кубче зеленчуков бульон 3 зелени чушки 3 червени чушки 100 г маслини 50 мл зехтин |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...