Бирено гювече

Дата: 08.06.2010
Източник: Бон Апети
Бирено гювече
 
Необходими продукти:
300 г варен и обезкостен свински джолан
2 печени червени чушки
1 глава лук
1 тъмна бира
сол, черен пипер, гъша мас, майорана и чубрица на
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Бирено гювечеСвинският джолан се сварява, обезкостява се и се запържва леко с гъшата мас.
2
Бирено гювече 2Добавя се нарязаният лук.
3
Бирено гювече 3Добавят се и печените чушки, които се запържват заедно с него около 2–3 минути.
4
Бирено гювече 4Овкусява се с подправките и всичко се поставя в гювече. Налива се бирата и се пече при температура 200 градуса около 10–15 минути.


Рецептата е на готвача Данаил Аврамов
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

18.01.2014
Много лесно и вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


477 ДУШИ ОНЛАЙН
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
Silvi Taseva се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Рошави вегански сладки
Драга Мишева публикува рецептата Питка „Слънце“
Нели Палийска се регистрира в сайта.
Iva Atanasova се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Мляко с ориз
Светлана коментира рецептата Лесен шоколадов мус
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта