Яйчен гювеч

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Яйчен гювеч
 
Необходими продукти:
1 глава лук
1 морков
1 резен целина
2 с. л. олио
150 г зелен фасул
200 г гювеч или паприкаш от консерва
2 картофа
1 яйце
50 мл прясно мляко
1 ч. л. червен пипер
3–4 стръка магданоз
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Лукът, морковът и целината се нарязват надребно и
се задушават в мазнината и 100 мл вода.
2
Прибавят се зеленият фасул, гювечът, нарязаните на
кубчета картофи и червеният пипер.
3
Сместа се посолява, изсипва се в тава и се доливат
300 мл вода.
4
Гювечът се пече във фурна на 190 градуса. Когато е
почти готов, се поръсва със ситно нарязания магданоз
и се залива със смес от яйцето и прясното мляко. Пече се още 10 минути и е готов за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


186 ДУШИ ОНЛАЙН
Георги Вучков се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Крем карамел с кафе
Марина Георгиева коментира рецептата Гъбена супа
Биляна Спасова коментира рецептата Мусака
Биляна Спасова коментира рецептата Лесен кекс
Teodorina Tsankova коментира рецептата Дует „Гаспачо“
Teodorina Tsankova коментира рецептата Крем супа от спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта