Зелен фасул с картофи в горчичен винегрет с орехи
Лора и Стоян
250 г сварени мидени ядки 1/2 ч. л. смлян кориандър 1 к. ч. зехтин 1 щипка смлян кимион 2-3 стръка копър 5-6 стръка магданоз зелената част на 2 стръка пресен лук 2 скилидки чесън 1 зелена чушка 1 авокадо 200 г царевица сокът от 1/2 лимон |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...