Задушена риба в разсол

Източник: Бон Апети
Дата: 20.11.2003
Задушена риба в разсол
 
Необходими продукти:
600–700 г филе мерлуза
2 глави лук
200–300 мл марината от кисели краставички
50–70 г краве масло
1 стрък целина
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Задушена риба в разсол
Рибното филе се нарязва на едри късове и се овкусява със сол и черен пипер.
2
Задушена риба в разсол 2
Лукът се реже на фини колелца и се поставя в намаслен йенски съд. Поръсва се с накълцаната целина, прибавят се рибните късове и маслото. Залива се с маринатата от кисели краставички (трябва да покрива не повече от половината от рибата).
3
Задушена риба в разсол 3
Пече се 20–30 минути при температура 180 градуса под капак. Сервира се с гарнитура от овчарско пюре.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


170 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: