Пилешки гърди със салвия
Лора и Стоян
![]() |
2 едри скумрии 1 ч. л. мащерка 1 кубче телешки бульон 30 г краве масло 1/4 глава лук 1 в. ч. бяло вино 150–200 г карфиол зърна грозде за гарниране сол и черен пипер на вкус лимонов сок на вкус 3–4 с. л. олио 100–200 г букет от горски гъби (стерилизирани) 1 стрък праз 300–350 г карфиол 1–2 с. л. зехтин |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...