Поширани яйца върху полента с гъби
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2017 Стана много вкусно.Вместо лук сложих 3 стръка зелен, а за украса използвах магданоз и рукола.Децата ми бяха впечатлени от вида, но пикантното ги спря да опитат.Другия път няма да слагам.
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...