Зелен фасул с пармезан на фурна

Дата: 10.08.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 мл тъмен балсамов оцет
600 г кенийски зелен фасул
50 мл зехтин „Екстра върджин“
100 г сирене „Пармезан“
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Зелен фасул с пармезан на фурнаФасулът се почиства и се слага в тава. Залива се със зехтина, посолява се и се разбърква.
2
Зелен фасул с пармезан на фурна 2Накрая се поръсва с настъргания пармезан и се пече 20 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.
3
Зелен фасул с пармезан на фурна 3Балсамовият оцет се редуцира около 5 минути на умерен огън.
4
Зелен фасул с пармезан на фурна 4Всяка порция се поднася с балсамова редукция.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
Мони Славчева се регистрира в сайта.
Антония Ангелова се регистрира в сайта.
Simona Trencheva се регистрира в сайта.
Иванка Георгиева се регистрира в сайта.
'Бахте Нур се регистрира в сайта.
Гюрина се регистрира в сайта.
Живка Станева се регистрира в сайта.
Guilherme Augusto Maia се регистрира в сайта.
Ани Паспалева се регистрира в сайта.
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта