Зелен фасул с пармезан на фурна

Дата: 10.08.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 мл тъмен балсамов оцет
600 г кенийски зелен фасул
50 мл зехтин „Екстра върджин“
100 г сирене „Пармезан“
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Зелен фасул с пармезан на фурнаФасулът се почиства и се слага в тава. Залива се със зехтина, посолява се и се разбърква.
2
Зелен фасул с пармезан на фурна 2Накрая се поръсва с настъргания пармезан и се пече 20 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.
3
Зелен фасул с пармезан на фурна 3Балсамовият оцет се редуцира около 5 минути на умерен огън.
4
Зелен фасул с пармезан на фурна 4Всяка порция се поднася с балсамова редукция.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


110 ДУШИ ОНЛАЙН
Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта