Зеленчукова крем супа

Дата: 01.08.2016
Източник: Габриела
ТИТЛА: Чирак
Зеленчукова крем супа
 
Необходими продукти:
4 големи картофа
2 малки чушки
350 г броколи
1 тиквичка
1 морков
50 мл прясно мляко
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват и се измиват. Нарязват се на големи парчета и се сваряват заедно с нарязаните на кръгчета морков, тиквичка и чушки. Може да посолите, докато зеленчуците се варят или по-късно.
2
Когато зеленчуците са почти сварени, сложете и броколите.
3
След като всичко се свари добре налейте млякото и пасирайте, до получаване на гладка кремообразна консистенция.



Съвет:
Сервирайте крем супата топла, но не гореща, защото няма да усетите невероятния й вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


614 ДУШИ ОНЛАЙН
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
Silvi Taseva се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Рошави вегански сладки
Драга Мишева публикува рецептата Питка „Слънце“
Нели Палийска се регистрира в сайта.
Iva Atanasova се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Мляко с ориз
Светлана коментира рецептата Лесен шоколадов мус
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта