Миш-маш
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2022 Хубава е рецептата, но при мен се получиха много малко зеленчуците за такова количество тесто, някак ми спихнаха като ги сготвих на тигана. Подправките в лучената смес не ги долавях особено, за моят вкус бих сложила поне лъжица от всяка. Иначе е хубава и питателна яхния :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2015 Малко трудоемко, но определено си заслижава. Признавам, че се озорих с направата на тестото и поставянето му, не изглежда като вашето, моето тесто се залепи за яхнията, но пак е вкусно. Вероятно с практиката ще се усавършенствам.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2015 Беше изключително лесно и невероятно вкусно! Хлебчето, което се слага отгоре стана страхотно! Благодаря за страхотната рецепта!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...