Ориз с пресен лук и яйца
Лора и Стоян
![]() |
3 тиквички 1 ч. л. ситно нарязана портокалова кора 1–2 с. л. сок от портокал 3 с. л. сок от лимон 3 скилидки чесън 1 стрък розмарин 1 ч. л. сол 5–6 с. л. зехтин 50 г сушени домати 4–5 пресни картофа 2 патладжана 50 г маслини (без костилките) |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...