Свищовска салата
Нашите кулинари


3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2024 Аз морковите също ги настъргвам, но прибавям към нарязаното зеле. А дресинга го правя от зехтин, оцет ,сол, чесъна и целина. Понякога към салатата добавям пържен лук от готовите, но в България рядко случвам.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 13.10.2024 Дресинга е страхотен
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 06.10.2016 Интересна салата, използвах само бяло зеле, но се получи чудесно.
|
Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...
Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...