Свищовска салата
Нашите кулинари
        
        






| 3. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                14.10.2024 Аз морковите също ги настъргвам, но прибавям към нарязаното зеле. А дресинга го правя от зехтин, оцет ,сол, чесъна и целина. Понякога към салатата добавям пържен лук от готовите, но в България рядко случвам. 
                 | 
| 2. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                ![]() 13.10.2024 Дресинга е страхотен 
                 | 
| 1. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                ![]() 06.10.2016 Интересна салата, използвах само бяло зеле, но се получи чудесно. 
                 | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...