Салата с розови домати и майонезен дресинг
Лора и Стоян
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2016 Много я харесаха! Благодаря за идеята за нещо по - различно в сезона на зелето!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2013 Малко нетрадиционна рецепта за българския вкус, която непременно трябва да се опита.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.10.2013 поръсена с малко хрупкави семена,запечени на тиган става още по хубава!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.10.2013 Много интересна ми се стори комбинацията на зеле с яйце първоначално, но всъщност се получи доста интересен вкус и определено ми допадна.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 хубаво е
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...