Лимонов тарт с карамелена коричка
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2016 Вкусно,усеща се доста карамеления крем.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
17.09.2015 Страхотно руло. И много вкусно.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2015 да
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.05.2015 Замених нишестето с царевично брашно. Добре се получи.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2015 Да, Надя, може да използваш брашно, но имай предвид, че е възможно да се наложи, в крема да сложиш 60 г.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...