Къдравият зеленчук


0
56187

По своите хранителни и вкусови качества карфиолът превъзхожда останалите видове зеле.

Широко разпространен е в средиземноморските страни. Консумира се масово и в Централна и Западна Европа.

В супи, гарнитури, основни ястия или туршии – през този сезон от годината, карфиолът е добре дошъл на трапезата ни често и под различна форма.

Pinterest
Коментари (0)



Mihail Nedev се регистрира в сайта.
Moni Peeva се регистрира в сайта.
Павлова коментира рецептата Кифли със сирене
Anton Delchev се регистрира в сайта.
Tonka Pashova се регистрира в сайта.
14 се регистрира в сайта.
Radoslav Lazarov се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Пай с горски плодове
Незабравка коментира рецептата Сладкиш "Бейби"
Незабравка коментира рецептата Скумрия на грил тиган
Pandora Celeste се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта