Къдравият зеленчук


0
64750

По своите хранителни и вкусови качества карфиолът превъзхожда останалите видове зеле.

Широко разпространен е в средиземноморските страни. Консумира се масово и в Централна и Западна Европа.

В супи, гарнитури, основни ястия или туршии – през този сезон от годината, карфиолът е добре дошъл на трапезата ни често и под различна форма.

Pinterest
Коментари (0)



136 ДУШИ ОНЛАЙН
Карина Младенова се регистрира в сайта.
Ренета Петрова се регистрира в сайта.
Диана Гочева коментира рецептата Лесен кекс
Berry_Diana се регистрира в сайта.
Рени Милянчева се регистрира в сайта.
Penka Jeleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта