Къдравият зеленчук


0
64723

По своите хранителни и вкусови качества карфиолът превъзхожда останалите видове зеле.

Широко разпространен е в средиземноморските страни. Консумира се масово и в Централна и Западна Европа.

В супи, гарнитури, основни ястия или туршии – през този сезон от годината, карфиолът е добре дошъл на трапезата ни често и под различна форма.

Pinterest
Коментари (0)



Adrake се регистрира в сайта.
Емануела Василева се регистрира в сайта.
Виктория Арнаудова се регистрира в сайта.
paranoia се регистрира в сайта.
Graciela Harizanova се регистрира в сайта.
Ileto Boyanova се регистрира в сайта.
Мастър готвач се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта