Къдравият зеленчук


0
64715

По своите хранителни и вкусови качества карфиолът превъзхожда останалите видове зеле.

Широко разпространен е в средиземноморските страни. Консумира се масово и в Централна и Западна Европа.

В супи, гарнитури, основни ястия или туршии – през този сезон от годината, карфиолът е добре дошъл на трапезата ни често и под различна форма.

Pinterest
Коментари (0)



Жанет Таракчиева се регистрира в сайта.
Катя Александрова се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova коментира рецептата Булгур с мляко
VKrilatska се регистрира в сайта.
Олга Петрова коментира рецептата Крем карамел с тиква
Дани Голешева се регистрира в сайта.
Ива Печашка се регистрира в сайта.
Mariya VesDndrv се регистрира в сайта.
Elka Spiridonova коментира рецептата Агнешка дроб-сарма
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта