Джардиниера
Лора и Стоян
800 г карфиол 5 големи моркова 1/2 връзка магданоз 4 с. л. заквасена сметана за гарниране 50 г орехи за гарниране | за дресинга: 60 мл зехтин „Екстра върджин” 1 ч. л. ретро горчица сокът от 1 портокал 1 ч. л. кимион 1 скилидка чесън 30 мл бял винен оцет сол и пипер меланж на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2013 Тази салата ми беше абсолютен хит миналата година по същото време. Правех я много често. Търпи всякакви импровизации. Кимионът обаче е много важен. Снощи пак обра овациите тази салата, въпреки че на вид не я докарвам като Вас.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много е добра! :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Възхитена съм от тази салата и начина й на сервиране:):):)
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...