Салата с китайско зеле и царевица
Лора и Стоян
1,5 кг карфиол 50 мл зехтин 2 скилидки чесън 1/2 връзка магданоз 100 г маслини „Каламата“ 10 г каперси сокът от 1/2 лимон 1 щипка червен пипер за цвят 3 чушки „Пеперончино“ сол и черен пипер на вкус |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2020 Много лека и приятна слалата!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2017 Лека, приятна, харесваме печен карфиол - по-различен е от варения.
| ![]() |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2014 Вместо каперсите сложих мариновани краставички и стана чудесно!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2014 Много лесна рецепта, получи се лека и приятна салата :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2013 Много приятна есенна салата.
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...