Празничните сладки безспорно са „запазената марка“ на Коледа, а приготвянето им се е превърнало в своеобразен ритуал за малки и големи.
След като се замеси тестото идва ред на глазирането, украсяването и рисуването, което ще зареди всички у дома с много настроение в очакване на Коледа.
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...