Най-синият летен плод


0
66009

Сините сливи са безспорният български фаворит, сред множеството сортове сливи, които се предлагат на нашия пазар. По правило те са най-вкусни, когато са меки и добре узрели, а сушени – могат да се похапват целогодишно.

Мармаладът и компотът от сини сливи са задължителен елемент от родната кулинарна традиция, тъй като освен, че са изключително вкусни, те се приготвят бързо и сравнително лесно, като е важно да се знае, че сливите за консервиране, трябва да са без костилки, защото в тях се съдържа отровно вещество.

Pinterest
Коментари (0)



135 ДУШИ ОНЛАЙН
Denitsa Stoyanova се регистрира в сайта.
Елеонора Иванова се регистрира в сайта.
Ruslan Dimov коментира рецептата Мусака
Pervin Mustantikova се регистрира в сайта.
Пантофка Кристална се регистрира в сайта.
Velislava Ilieva се регистрира в сайта.
Svetoslav Stoyanov се регистрира в сайта.
TE коментира рецептата Пържени яйца с млечен сос
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта