Синият домат


0
66299

Произлиза от Индия и Шри Ланка и е близък роднина на домата и картофа.

Поради великолепните си вкусови качества патладжанът присъства в кухнята на народите от цял свят, като се използва в хиляди ястия, обработени по десетки кулинарни начини.

За да се избегне неприятният му горчив вкус, преди готвене се нарязва на филии, посолява се и се оставя да се отцеди, след което се изплаква.

Pinterest
Коментари (0)



Silvi Grancharova се регистрира в сайта.
Катя Тодорова се регистрира в сайта.
Нели Загорова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта