paur

paur  
ТИТЛА: Чирак
23 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Копър, Девесил
2
25.06.2014
Периодично, докато се вари пробождаме с вилица. Когато започне да влиза лесно - ориентирайте се към изваждане и потапяне в студена вода ;)
3
25.06.2014
под рецепта Раци
Половин час варене е твърде дълго за раците! Завираме водата преди да ги пуснем вътре - не сме садисти, все пак ;). Дафиновият лист им е в повече, мисля
Мързеливи пилешки бутчета Пилешки бутчета - цели, горни - по избор Масло Брашно Червен пипер Сол Вода(Бира) НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ 1.Измийте и подсушете бутчетата. 2.Смесете брашното, солта и пипера. 3.С притискане покрийте бутчетата със сместта. Наредете ги плътно в подходяща тава. Щедро поставете масло помежду им. Окъпете ги с вода(бира) докато се покрият наполовина. 4.Печете до готовност в 200 градусова фурна. Наздраве! (Бел. Отг. редактор): Поливането ВЪРХУ бутчетата е от съществено значение за образуването на коричка. Добавяли сме картофки понякога - получава се. Пазете се от маслата - менте - развалят както вкуса, така и удоволствието...
5
25.10.2013
под рецепта Пържен сафрид
Хубаво, но не ми прилича на сафрид. Малко ми е чернокопско на снимката. Няма лошо - напук на всеобщото мнение - пърженият ченокоп е много вкусен ;)
за 1 рецепти
Моите Рецепти:
1
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: