Домашни рулца
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 Здравеите приятели, живея в зона в която е типично ястие октопода и мога да добавя за да проверите, че е готоф просто трябва да се пробие с клечка за заби без затруднение.
И ако ви интересуват още начини за приготвянето му, отбележете го в коментар, с радост ще отговоря!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2014 Периодично, докато се вари пробождаме с вилица. Когато започне да влиза лесно - ориентирайте се към изваждане и потапяне в студена вода ;)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 Благодарим за споделената информация, Митко. Винаги сме отворени за полезни новости и съвети в кухнята ... :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 За почистването му се отстраняват очите и устата преди варене също и съдържанието на главата, за предпочитане е да се вари без частите които няма да се консумират! след като истине се запазва в хладилника до 4 дни и за повече в фризера.
От октопода се правят баници добавя се в супи от риби и раци...но предимно нарязан на колелца и затоплен в вряла вода, отцеден и сервиран в дървен поднос поръсен с морска сол, червен лют пипер и зехтин или сънчогледово олио.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 С кока кола не го бях приготвял досега но със всеки ден се научава по нешто.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...