Октопод (варене и почистване)
Лора и Стоян
![]() |
1 кг пресни черноморски миди 1 глава лук сол на вкус 1 ч. л. синапено семе 2 ч. л. балсамов оцет 5–6 ч. л. зехтин 1 щипка сол черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...