Ароматни аспержи с горски гъби
Лора и Стоян
![]() |
2 глави лук 1 ч. л. едро смляно чили 100 мл оризов оцет (ябълков) 50 мл соев сос 100 г кафява захар 3 тиквички (600 г) 300 г броколи 2 моркова (200 г) 2 с. л. фъстъчено олио (тиквено или зехтин) 120 г кашу |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...