Картофено пюре, запечено с пушено пиле и кашкавал

Дата: 24.03.2010
Източник: Бон Апети
Картофено пюре, запечено с пушено пиле и кашкавал
 
Необходими продукти:
400 г картофено пюре на прах
150 г пушено пиле
100 г кашкавал
4–5 стръка магданоз
краве масло за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Пюрето се приготвя според указанията на опаковката и се сипва в намазан с масло съд за печене.
2
Пушеното пиле се нарязва наситно и се реди върху разстланото пюре.
3
Отгоре се настъргва кашкавалът и всичко се запича 5–6 минути на 200 градуса до златист цвят на кашкавала.
4
Ястието се поръсва с накълцания магданоз и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
Silvi Taseva се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Рошави вегански сладки
Драга Мишева публикува рецептата Питка „Слънце“
Нели Палийска се регистрира в сайта.
Iva Atanasova се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Мляко с ориз
Светлана коментира рецептата Лесен шоколадов мус
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта