Терин от кайма по италиански
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2018 Станаха повече от вкусни!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2016 Много вкусна панировка, но рецептата е хубава с малки бутчета, а не като мойте от мотирали кокошки :)
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2015 Уникално хрупкаво и вкусно!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2015 Всяка седмица си ги правим,само че варът 1 час и подправките са черен,червен пипер,чесън и копър на прах,кимион,чубрица,без орехи,с трохи. Сгответе си гого,няма да съжаляваш!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2015 Изглеждаха страхотно и се получиха много вкусни :) Със сигурност ще ги направя пак.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...