Мусака с тиквички
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2016 Стана мн добре
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2014 Сготвил съм много подобни рецепти в Кипър ,но за да го направят в къщи , повечето от колегите тук, трябва да познават октопода като материя. Много е пипкаво да уцелиш момента с варенето.Аз съм варил и октопод в собственната му вода само поръсен с риган. За мен лично октоподът го предпочитам преди да го оженим с доматения сос , да го мина през скарата със риган и зехтин .
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 харесва ми
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 добро е но не ми е любимо
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...