Персийски таскебап
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.07.2015 Малки рибки,но много вкусни станаха:)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.11.2013 Много вкусно става , ако към него се добави и сос скордаля.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2013 Бърза и лесна трапеза с която да нагостите гости
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2013 Благодаря :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2013 Вярно, че не се виждат добре характерните странични линии на сафрида, но това няма значение. Браво за оригиналния начин по който е поднесена тази рецепта!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...