Воденички с гъби и майонеза
Лора и Стоян
800 г телешки дроб 2 глави лук 250 г дребни печурки 200 г бекон на ленти 30 мл ябълков оцет 300 мл телешки бульон 60 г краве масло 1 с. л. брашно 1 ч. л. майоран 1 щипка захар олио за пържене сол и черен пипер на вкус |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2014 Рецептата е страхотна.Аз лично си я готвя с пилешки дробчета, защото не харесвам телешкият дроб.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
20.09.2014 бързо, лесно вкусно.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2014 от любимите ми е!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2014 много вкусно стана. аз обаче знам, че телешки дроб се кисне в прясно мялко за мин. 1 час и си го накиснах
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2013 ммм вкуснооо
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...