Огретен с кашкавал и шарена сол
Лора и Стоян
2 свински езика 3–4 стръка мащерка 1 дафинов лист 1 щипка карамфил | за соса: 50 мл зехтин 20 мл бял винен оцет 1 ч. л. дижонска горчица 1 с. л. каперси 2 стръка магданоз 2 стъка пресен естрагон 1 малка глава червен лук сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2014 С малко пресен джинджифил стана неустоимо свеж сос :)
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...