Добруджанки

Дата: 10.09.2016
Източник: Ирина
ТИТЛА: Експериментатор
Добруджанки
 
Необходими продукти:
700 г брашно
250 г сирене
1 кофичка кисело мляко
1 ч. л. сода за хляб
краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Брашното се пресява.
2
Добавят се млякото, содата и натрошеното сирене.
3
Омесва се тесто и от него се правят топки, които се слагат в намазнена тава, като във всяка се поставя по малко парченце масло.
4
Пекат се, до готовност, в загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


361 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
Полина Петрова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта