Бадемово руло
Лора и Стоян
36. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2022 Страхотна рецепта, а ето го и моя козунак ☺️
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2020 Откакто преди няколко години показахте рецептата и приготвянето на този козунак, само него правя. Става прекрасен, пухкав, дебел и вкусен. Веднъж не ми се получи, но грешката беше моя, защото претоплих брашното и прекалено бързо се освободи глутена му. Затоплянето на брашното не е нужно според мен. Освен това и маята играе важна роля.
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2020 Вкусно
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2020 Страхотна рецепта!
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2020 След вчерашен неуспешен опит за козунак по друга рецепта, днес реших със свито сърце и известна доза скепицизъм заради някои от коментарите да направя този. Не промених нищо в рецептата - освен че го оформих като един цял козунак. Получи се чудесен на вид. На вкус - ще разберем в неделя. Нямам търпение.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...