Бадемово руло
Лора и Стоян
36. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 25.04.2022 Страхотна рецепта, а ето го и моя козунак ☺️
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2020 Откакто преди няколко години показахте рецептата и приготвянето на този козунак, само него правя. Става прекрасен, пухкав, дебел и вкусен. Веднъж не ми се получи, но грешката беше моя, защото претоплих брашното и прекалено бързо се освободи глутена му. Затоплянето на брашното не е нужно според мен. Освен това и маята играе важна роля.
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 20.04.2020 Вкусно
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 18.04.2020 Страхотна рецепта!
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2020 След вчерашен неуспешен опит за козунак по друга рецепта, днес реших със свито сърце и известна доза скепицизъм заради някои от коментарите да направя този. Не промених нищо в рецептата - освен че го оформих като един цял козунак. Получи се чудесен на вид. На вкус - ще разберем в неделя. Нямам търпение.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...