Испански омлет

Дата: 04.09.2011
Източник: Бон Апети
Испански омлет
 
Необходими продукти:
500 г сварени картофи
200 г пушен бекон
5 яйца
50 г краве масло
1 скилидка чесън
2 стръка пресен лук
1 с. л. горчица
4 стръка магданоз
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Испански омлет
В тиган с незалепващо покритие се разтопява маслото и в него се запържва беконът, нарязан на кубчета.


2
Испански омлет 2
Добавят се картофите, нарязани на шайби.


3
Испански омлет 3
В купа се разбиват яйцата и към тях се прибавят наситнените лук и чесън, горчицата, сол и черен пипер.


4
Испански омлет 4
Получената смес се изсипва върху останалите продукти. Пече се в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 10 минути. Когато е готов се поръсва с магданоза, нарязан наситно.


Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

24.03.2016
Нямах малка кръгла тава и по тази причина яйцата не можаха да покрият картофите и те останаха сухи.
3.
Изпрати
лично съобщение

25.08.2014
Много вкусен омлет, препоръчвам ви го :)
2.
Изпрати
лично съобщение

08.01.2014
Приготвих този омлет и стана много вкусен! Препоръчвам и на други да пробват!
1.
Изпрати
лично съобщение

08.01.2014
Много вкусен омлет!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта