Картофени резенки с бекон и кашкавал

Дата: 09.05.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Картофени резенки с бекон и кашкавал
 
Необходими продукти:
картофи
краве масло
бекон
кашкавал (сирене „Чедър“)
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нарежете картофите на филийки с дебелина около 1 см.
2
Загрейте фурната на 200 градуса.
3
Намажете картофените филийки с малко масло от двете страни и ги сложете в намазнена тавичка. Запечете във фурната за 30-40 минути, докато омекнат.
4
Когато картофите са готови, поръсете ги със сол и черен пипер, и сложете върху всяко картофено кръгче по малко от нарязания бекон и настъргания кашкавал. Върнете ги отново във фурната и ги оставете, докато кашкавалът се запече.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


214 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта