Кашкавалени саламки

Дата: 08.09.2015
Източник: Mihaela Zaneva
ТИТЛА: Чирак
Кашкавалени саламкиКашкавалени саламкиКашкавалени саламкиКашкавалени саламкиКашкавалени саламки
 
Необходими продукти:
300 г кашкавал
200 г мек салам
200 г брашно
200 мл прясно мляко
2 яйца
1 бакпулвер
2 ч.л. разтопено краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Кашкавалът и саламът се натъргват и се смесват в купа.
2
Към тях се добавят прясното мляко, маслото и разбитите яйца.
3
Бакпулвера се смесва с брашното.
4
Сухите съставки се добавят към течните и сместа се бърка до хомогенизиране.
5
С лъжица се взима от сместа и се оформят топки. В тава, намазана с олио и поръсена с брашно, се подреждат на разстояние една от друга.
6
Кашкавалените саламки се пекат в загрята на 200 градуса фурна, около 25 минути или докато се образува розова и хрупкава коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

23.08.2016
Много вкусно се получи!
1.
Изпрати
лично съобщение

10.03.2016
Любима закуска на цялото семейство
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


559 ДУШИ ОНЛАЙН
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта