Маслени соленки с кашкавал

Дата: 21.09.2015
Източник: Веселин Стоев
ТИТЛА: Експериментатор
Маслени соленки с кашкавал
 
Необходими продукти:
170 г брашно
100 г кашкавал
100 г краве масло
1 яйце за маназване
1 щипка сол
сусам за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
В купа се смесват кашкавала, маслото и солта и се бърка до получаването на крем. След това се добавя пресятото брашно и се замесва меко тесто.
2
От тестото се оформят соленки в желана от вас форма, слагат се в тава, намазват се с разбито яйце, поръсват се със сусам и се пекат 10-15 минути в подварително загрята на 200 градуса с вентилатор.
3
Съвет: Може да замените кашкавала със сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

26.10.2015
Рецептата е супер, децата си облизаха пръстите!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


204 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта