Пълнени пържоли

Дата: 19.05.2015
Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Пълнени пържоли
 
Необходими продукти:
500 г свинско месо (или телешко)
500 г гъби
2 глави лук
1/2 ч. ч. червено вино
соев сос
горчица
черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Соевият сос се смесва с черния пипер, горчицата, част от виното и останалите подправки и пържолите се оставят да се мариноват за няколко часа в тази смес.
2
Нарязваме гъбите и лука на филийки и ги задушаваме, докато омекнат.
3
Пържолите се режат през средата, така че да се оформи джоб и се пълнят със задушените лук и гъби. (По желание може да се напълнят и с кашкавал и шунка.)
4
Слагат се в тавичка, налива се останалото вино и се покрива с алуминиево фолио. (Може да се задушат и в тавичка от йенско стъкло.). Пекат се около 1 час, като накрая фолиото се отстранява, за да се запекат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта