Паниран свински език

Дата: 07.02.2016
ТИТЛА: Чирак
Паниран свински езикПаниран свински езикПаниран свински език
 
Необходими продукти:
3 бр. свински език
3 яйца
дижонска горчица
галета
брашно
сол
мазнина за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Свинските езици се сваряват.
2
Нарязват се на дълги ивици и се намазват с дижонска горчица.
3
Потапят се в разбитите яйца и се овалват в галета, смесена с брашно и сол.
4
Пържат се до златисто в предварително загрята мазнина, след което се оставят върху кухненска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта