Паниран зелен фасул

Дата: 20.07.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г пресен зелен фасул
140 г брашно (+ за овалване)
2 яйца
1 ч. л. бакпулвер
сол и черен пипер на вкус
олио за пържене на маслена баня
 

Начин на приготвяне:
1
Паниран зелен фасулПресният фасул се почиства и се сварява в кипяща подсолена вода – трябва да остане леко хрупкав.
2
Паниран зелен фасул 2Отцежда се, залива се със студена вода, след което се отцежда отново и се посолява.
3
Паниран зелен фасул 3Брашното се смесва с бакпулвера, сол и черен пипер на вкус.
4
Паниран зелен фасул 4Прави се кладенче и вътре се чукват яйцата.
5
Паниран зелен фасул 5Наливат се около 150 мл студена вода и се разбърква. Трябва да се получи средно гъсто тесто за паниране.
6
Паниран зелен фасул 6Фасулът се овалва в брашно.
7
Паниран зелен фасул 7След това се потапя в панировката.
8
Паниран зелен фасул 8Пържи се на маслена баня до златисто.
9
Паниран зелен фасул 9Отцежда се и се поднася със сос по избор.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

13.01.2016
поръсих с черен пипер и стана пикантно
2.
Изпрати
лично съобщение

21.07.2015
Много сте готини!
1.
Изпрати
лично съобщение

20.07.2015
благодаря ви ,доста рецепти давате с продукти ,които правим манджи и не знаем че стават по този начин.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


199 ДУШИ ОНЛАЙН
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
Ради Стоева се регистрира в сайта.
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта