Песто „Калабрезе“

Дата: 28.07.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
150 г сирене „Рикота“
80 г сирене „Пекорино“
4 червени чушки
2 домата
1 глава червен лук
1 пеперончино
4 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Песто „Калабрезе“Доматите се обелват и се нарязват на кубчета. Чушките се почистват и се режат на ивички. Лукът се нарязва на полумесеци и се запържва до златисто в сгорещения зехтин.
2
Песто „Калабрезе“ 2Прибавят се чушките и когато се запържат, се подправя със сол и черен пипер.
3
Песто „Калабрезе“ 3Слагат се доматите и стритото пеперончино. Готви се на силен огън около 10 минути и се оставя да се охлади.
4
Песто „Калабрезе“ 4След това се пасира и по желание се прецежда.
5
Песто „Калабрезе“ 5Смесва се с настърганото пекорино и рикотата.
6
Песто „Калабрезе“ 6Съхранява се около 2 седмици в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

29.07.2016
Брускетки с песто \" Калабрезе\" . Вкусотийка!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта