Пилешки дробчета в масло

Дата: 24.03.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Пилешки дробчета в масло
 
Необходими продукти:
400 г пилешки дробчета
1 малка глава лук
30 г краве масло
олио
сол, черен и червен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешките дробчета се измиват и се отцеждат.
2
В тиган се загрява малко олио и в него се запържва лукът.
3
Слагат се дробчетата и се пържат на средна температура, докато променят цвета си.
4
Добавя се маслото и се увеличава силата на огъня. Овкусява се с подправките.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

04.04.2016
стават много по-хубави,ако се кипнат във вряща вода за минута,отцеждат се на домакинска хартия и след това се пържат
1.
Изпрати
лично съобщение

03.04.2016
:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


416 ДУШИ ОНЛАЙН
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
Blue сготви Миш-маш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта