Пиян фасул

Източник: Бон Апети
Дата: 20.01.2005
Пиян фасул
 
Необходими продукти:
250-300 г червен фасул
50 г бекон
1 глава кромид лук
1/2 буркан домати
300 мл бира
2-3 щипки захар
1/2 с. л. горчица


Начин на приготвяне:
1
Пиян фасул
Беконът се нарязва на тънки ивици и се запържва в тиган. Лукът се нарязва на ивици, поставя се в тигана. След като се позапържи, се налива бирата.
2
Пиян фасул 2
Когато бирата се изпари, се добавят свареният фасул, пасираните с магданоза домати, горчицата и захарта. Оставя се на котлона за около 10 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: