Салата по мексикански "Симона 2"

Дата: 14.01.2006
Източник: Бон Апети
Салата по мексикански
 
Необходими продукти:
200 г риба тон
100 г сварен червен фасул
100 г царевица
3-4 кисели краставички
1 стрък праз лук
2 с. л. зехтин
сокът от 1 лимон
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Салата по мексикански Фасулът, царевицата и рибата се смесват в салатиера (купа).
2
Салата по мексикански Лукът се нарязва наситно, а краставичките – на колелца и се прибавят в купата.
3
Салата по мексикански Салатата се овкусява с лимонов сок и зехтин, поръсва се със сол и черен пипер на вкус, разбърква се и се поднася.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


178 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта