Солени бисквити

Дата: 21.01.2016
Източник: Бон Апети
Солени бисквити
 
Необходими продукти:
500–600 г брашно
2 ч. л. сол
1 ч. л. черен пипер
1 ч. л. бакпулвер
2 яйца
200 мл прясно мляко
100 г краве масло
крем сирене
1/2 връзка мащерка
1 скилидка чесън
1 ч. л. червен пипер
1/2 глава лук
80 г сирене „Чедър“
 

Начин на приготвяне:
1
Брашното се смесва със солта, черния пипер и бакпулвера.
2
Добавя се маслото и се претрива.
3
Сипват се яйцата, налива се млякото и се разбърква.
4
Тестото се разделя на 2 части. Към едната част се слагат наситнената мащерка и стритият на паста чесън. Към другата част се добавят настърганият чедър, червеният пипер и настърганият лук.
5
Двата вида тесто се оформят на фитил и се прибират в хладилник за няколко часа.
6
След това се режат на шайби, подреждат се в тава и се пекат 10 минути в загрята на 190 градуса фурна.
7
Охлаждат се и се слепват с крем сирене две по две (една бисквита с мащерка и една с чедър).

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

22.01.2016
На мен май няма да ми се получат. за 10 минути не се изпече тестото вече почвам 20 минута... Да видим
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


124 ДУШИ ОНЛАЙН
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Иван Ангелов се регистрира в сайта.
Ели Лилова се регистрира в сайта.
Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта