Свински чеснов Терияки стек

Дата: 04.02.2014
Източник: Оиши
ТИТЛА: Хоби готвач
 
Необходими продукти:
10 броя по 150 г свински филета
малко бяло брашно
150 г смес от Кикоман Терияки марината или Кикоман соев
100 мл вода или бульон
малко олио за пържене
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
1.Оваляйте леко свинските филета в брашно. 2.Подгответе олиото в един тиган и опечете месото в него (докато филетата станат средно опечени). 3.Оставете ги настрана и ги запазете топли.
4.Отстранете останалото в тигана олио, добавете водата (или бульона) и оставете сместа да заври за кратко време.
5.Добавете Кикоман Якитори соса и предварително приготвеното месо. Продължите да готвите до готовност на месото
6.Може да се сервира със всякаква гарнитура (салата, зеленчуци, ориз, картофи).



Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

06.08.2014
Здравейте :) Само исках да попитам къде е чесънът в рецептата и не може ли направо да се ползва Кикоман Терияки?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


352 ДУШИ ОНЛАЙН
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта